vineri, 19 decembrie 2008

Miss Camera Deputaţilor

După săptămâni de negocieri prin cârciumi, după ce un prim-ministru propus de preşedinţie îşi ia jucăriile şi pleacă acasă, după ce un alt prim-ministru e nominalizat de Cotroceni, cam iute şi în disperare, iată că treburile nu au stat, la piaţă, cum au fost împărţite, pardon, negociate. Voiculescu nu a fost dorit pentru vice al Camerei Deputaţilor, aşa că, iaca scandalul. Până la urmă apele s-au liniştit iar fotoliul de şef a fost ocupat, prin vot secret (şi aici mă bufneşte râsul) de Miss România 1994.

Una din realizările trecute în CV-ul europarlamentarului român Roberta Anastase, acum preşedinte al Camerei Deputaţilor, este cucerirea primei poziţii (:)) în concursul Miss România din 1994. Sursa : http://ro.wikipedia.org/wiki/Roberta_Anastase.

Din vasta activitate profesională a Robertei Anastase notăm: cinci luni ca consilier (sic!) la Ministerul Transporturilor în 2000 şi expert parlamentar în 2001 (nu se precizează câte luni din 2001, una, nouă sau 12?). Cam atât din ceea ce înseamnă activitate în administraţia publică sau Parlament. În rest, ceva cercetare în timpul facultăţii şi manager prin societăţi comerciale. Dacă adăugăm la activitatea profesională şi anul naşterii, 1976, avem profilul complet.

Voi încheia cu un citat, reprodus exact:
Cine sunt eu, dincolo de omul care vorbeşte în Parlamentul European sau care apare la televizor şi în presa scrisă? M-am înrolat în viaţa politică încă din 1991, când aveam 15 ani, şi de atunci sunt membră a Partidului Democrat, fără să fi schimbat barca în funcţie de bătaia vântului. Am parcurs mai toate treptele ierarhice dintr-un partid până a ajunge eurodeputat ceea ce îmi conferă atuul unei experienţe valoroase în ceea ce priveşte modul de structurare şi de organizare al unui partid politic.” (Autoprezentare extrasă din site-ul oficial http://roberta.anastase.eu/)

Informaţii suplimentare (citiţi, că merită): http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/414114/Confesiunile-Robertei-Anastase--fosta-regina-a-frumusetii/

Mândră Corabia, meşter Cârmaciu’

2 comentarii:

  1. Daci, asa cum am reusit eu sa te cunosc (de putin) nu te dezminti. Esti pragmatic, realist si direct. Felicitari!Nu precizezi nimic de prima "turista" a tarii.Sa inteleg ca ai acceptat-o ca si mine, drept o buna "traseista"?!- deci functia ii vine manusa.

    RăspundețiȘtergere
  2. R.A.Anastase este criticata,defaima
    ta,injosita doar de cei aroganti,ig
    noranti si invidiosi.Ca e o femeie
    frumoasa o dovedesc concursurile la care aparticipat,ca e inteligen
    ta diplomele de absolvire.Daca stan
    dardele eticii,esteticii si logicii
    nu sant identice se instaureaza ign
    oranta si coruptia,delatiunea si pauperitatea.Daca va lua ca model
    pe Margaret Thatcher va fi un polit
    ician cu un viitor sigur si va trebui sa candideze la prezidenti
    ale.Imaginea unui politician care
    se respecta se bazeaza pe credibilitate,prestigiu,prestatie
    si prestanta.CRIZA ACTUALA se va extinde atata timp cat cei ce traiessc din fondurile publice sant
    mai numerosi decat cei ce le furnizeaza.

    RăspundețiȘtergere