vineri, 13 martie 2009

Păcat că-i păcat

"Noul Cod Penal nu legalizează prostituţia, ci aceasta rămâne în continuare sancţionată contravenţional", a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Doamnelor şi domnilor, daţi-mi voie să îmi exprim din nou dezamăgirea faţă de politicienii aflaţi la putere. Nelegalizarea prostituţiei nu doar aduce atingere, ci periclitează grav consistenţa şi esenţa planului guvernamental anticriză :). Aceasta fiindcă eu cred că odată cu legalizarea, s-ar fi creat o groază de locuri de muncă. Păcat că unele (sau unii) din cei uitaţi sau rămaşi pe drumuri, însă cu multe datorii, nu sunt lăsaţi să practice o meserie unde nu îţi trebuie CV, studii, pile. Ce ştie omul să facă cel mai bine şi care e cea mai ieftină distracţie… Dar tot păcat ar fi şi dacă ar fi legal. Întortocheate sunt căile Domnului!

Un comentariu:

  1. vai de capul nostru!guvernul incearca sa scoata mai mult decat e posibil din taxe si impozite uriase (ex: taxa auto), in loc sa legalizeze prostitutia,care este cea mai veche meserie si cea mai practicata,din pacate la negru! e limpede ca ar creste bugetul tarii cu zeci de mii de angajate si la fel de multe locuri de munca... ;)

    RăspundețiȘtergere