joi, 15 ianuarie 2009

Vizionare tăcută!

Episod după episod, telenovela “Guvernul” ţine cu ochii lipiţi de ecranele televizoarelor românii abia dezmeticiţi după sărbători şi buimăciţi de crize.
Iată că s-a mai scris un episod din serialul ce bate orice record de audienţă, surclasându-l pe Diaconescu cu Elodia lui, Magda sau Tolea cu tomberonul. În episodul de astăzi - respingerea ordonanţei referitoare la pensionarii-muncitori. Cu această decizie pe tapet, îmi pun întrebarea: ce a făcut, de la învestire, onorat Guvernul? Să facem un mic rezumat, fără a intra în amănunte: a decretat “stare” de urgenţă în problema gazelor ruseşti, a pus un ministru după care acesta a demisionat, a descoperit ape termale în Bucureşti, a dat o ordonanţă neconstituţională. Ce urmează?
Rămâneţi pe recepţie, nu pierdeţi niciun episod, fiindcă nici nu ştiţi cât pierdeţi. Telenovela nu este scrisă din păcate la kilogram, aşa cum se făceau serialele radiofonice în America de Sud, ci este REALITATE! Este viaţa noastră zi cu zi şi povestea reală a aleşilor.
Vizionare tăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu